Saturday, 21 April 2012

Smokey...Hah yg nie jumpe dia kat parking lot jugak...But mase mule2 jumpe sombong nyer lah konon2 persian...Dtg depan umah nk ngorat anak pompuan ku...Punye lah susah nk tangkap dia, last2 mase nk pindah dia yg dtg sendiri kat ku....Bebekal kan sepeket makanan basah dpt gak aku pancing dia..Mule2 malu2 kucing tp agak nyer perut lapo dia dtg gak...Hari dpt dia terus hantar vet ...Pastu kena hantar pi grooming habis sumer bulu kena cukur sbb terlampau byk matted fur...Balik je umah dia buat muke masam konon2 nyer kiter rosakkan bulu lebat dia tu lah...Sekarang nie dah dekat 1 tahun dah jage dia..manja sgt, tido nak atas bantal bulu n atas kepala lak tu isk isk isk ...Dia suker main air, kalau dpt mandi wahhhh dia punyer suker lah sbb konon2 nyer wangi.....

2 comments:

  1. die ni sememeh kan? comot tapi comel..

    ReplyDelete
  2. hey...dah knp...kerje nk mengomel je nie :P

    ReplyDelete