Tuesday, 13 November 2012

Myselera 100% makanan halal

Salam tuk sumer kawan2 maya aku, kali nie aku nk buat review tuk Myselera. Kalau korang lom tau Myselera nie ape meh aku nk citer ckit.. Blog nie berkonsepkan review tentang makanan, restoran halal di malaysia. Tuk lebih lanjut korang leh click kat sini Myselera. Kat sini korang leh mengetahui pelbagai makanan halal dan juga restoran yg menarik untuk dicuba. So korang leh tau ler apa makanan yg best kat restoran yg korang nk pergi dan juga lokasi dimana restoran tu terletak, mudah dan senang kan, yang penting semua restoran tu 100% ditanggung halal :) .. Tuk kawan2 bloger masakan aku, korang juga boleh sertai blog nie dan cuba buat review tuk restoran yg terpilih., jom ramai2 meriah kan blog nie.. Jgn lupa like ek  Myselera FB. Kat sini juga korang leh tgk macam2 restoran baru or yg korang lom tau dan review dr bloger yg telah mencuba masakkan di sana. So nnt korang boleh lah pulak mencuba di restoran tu, kannn mudah.... Jd xperlu lah korang tertanya2 sedap ke makan kat situ best ker restoran tu camne lah nk pi sana sumer info ade kat dlam blog nie tau.. Setakat nie restoran yg aku tgk dah ada kat blog Myselera seperti Restoran Saba, Burger bakar wangsa maju, Cendol wahab @wangsa maju dan byk lg lah restoran yg best2 korang leh carik kat Myselera. Xrugi kalau korang join blog nie sbb byk info pasal makanan dan restoran halal yg ada kat malaysia nie, so korang leh mkn tanpa was2 lah nnt :).. Sambil2 korang mencari restoran mana korang nk, korang juga dihidangkan dengan pelbagai gambar2 yg sungguh menyelerakan. Gambar2 tu diambil dr setiap restoran yg di review, so korang leh tau ape menu special bg setiap restoran, xde lah nnt kiter tercarik2 menu ape yg nk dimakan kalau first time kiter pi ke sana ye tak??. So kawan2 jgn lupa join blog Myselera dan juga click like kat page FB Myselera tau, sesama kiter meriah kan lg produk halal kat malaysia nie ek... Jom layan gambar2 ehsan dr pakcik google, gambar makanan dr restoran yg di review kat blog Myselera k..


100% makanan halal


Burger bakar  click kalau nk tau lebih lanjut.


Restoran Rebung click kalau nk tau lebih lanjut.


Restoran Saba click kalau nk tau lebih lanjut.

Ok kawan2 tu sebahagian je tau, byk lg restoran ader kat blog Myselera so jgn segan jgn malu korang join lah blog Myselera nie k.. Jumpe lg di lain n3 daaaaaaaaaaaaaaaa....




5 comments:

  1. Rasaxberselera pula bila tengok Myselera!

    ReplyDelete
  2. dilla macam mana yer hantar untuk myselera tu.. nak join gak tapi tak tau nak hantar cam ner..leh bagi info kat email [email protected]

    ReplyDelete
  3. We are a company specializes in ready to eat meals which ranges from chinese, malay and western cuisine with Halal certification from JAKIM, which our customer could order online and we delivers to their door steps. Our whole concept is to create convenient way of preparing food to customer without compromising the taste and flavour, and I believe we are the first in the market to do delivery on ready to eat meals.

    We would like to invite you and your fellow blogger friends to look at our concept and share with us some idea on the food eating habits in Malaysia.

    You can find more information on our website is www.dtasty.com.my, hope we could arrange for your visit. Do contact me via email [email protected] for the arrangement.

    Aaron

    ReplyDelete